lørdag 16. januar 2010

15 fantastiske tomter til salgs! 4 solgte!

Sjønære tomter med panoramautsikt til:

Træna – Lovund – Tomma – Syv søstre - Dønnamannen

BELIGGENHET:
Det er tilrettelagt for 15 nye hytter på eiendommen 11/35 i Dønna kommune på Helgeland.
Reguleringsplan ble vedtatt 25. juni 2009.
4 er solgte!

Tomtene er på ca 1000 m2.

Området ligger nord på Dønna midt på Helgeland. En halv times kjøring fra ferjeleiet på Bjørn, og 20 min kjøring fra kommunesentret Solfjellsjøen. Det er to matbutikker innen kort kjøreavstand. Straumvågen følger dominerende terrengdrag i øst - vest retning og avgrenses i sør av fylkesveien som går til Rølvåg. Straumvågen er ca 7 meter dyp, åpner seg mot øst og er en utmerket havn for småbåter. På nordsiden av vågen ligger Langneset med sin flate formasjon ut mot havet. Det er et rikt fugleliv i området hvor også ørn og andre sjøfugler har sine foringsplasser.

PRISANTYDNING:
Prisantydning for tomtene er på NOK 250 000 + omkostninger.

ADKOMST:
Hyttetomtene har adkomst fra fylkesvei nr 186 via felles privat vei. Det tilrettelegges for parkeringsplass for privatbiler for grupper av hytter med gruset vei fram til de enkelte tomtene.

TEKNISK INFRASTRUKTUR:
Det legges fram vei og vann fra kommunalt nett samt strømkabel nær tomtegrensen. Avløpsledning må ordnes av hytteeier, eventuelt i felles system med nabotomter. Avgifter for tilknytting og drift må dekkes av tomtekjøper.

BÅTPLASS:
Det vil bli anledning til å delta i felles anlegg for naust og flytebrygger i området. Inntil slikt anlegg er etablert er det anledning til å fortøye fritidsbåt på anvist plass i Straumvågen.